Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το The Sinking City

*
Η επίδραση του έργου του H.P. Lovecraft σε όλες τις εικαστικές εκφάνσεις καλά κρατεί και το επερχόμενο The Sinking City είναι άλλο ένα “θύμα” της κληρονομιάς του, κάτι που είναι εμφανές από το σχετικό teaser trailer που δημοσιεύτηκε. Στο εν λόγω open-world παιχνίδι μυστηρίου, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ ο οποίος εχεί κληθεί άμεσα στην πόλη του Oakmont Massachussets, για να ερευνήσει τις αφύσικα απρόσμενες πλημμύρες που κατακλύζουν την περιοχή. Με τα αίτια του φαινομένου να είναι ανεξήγητα και την αλλόκοτη συμπεριφορά των κατοίκων να αποτελεί ένα μόνιμο σαμποτάζ, ο πρωταγωνιστής πρέπει να προβεί σε παράτολμες ενέργειες ώστε να ρίξει φως στην εξώκοσμη αυτή υπόθεση. Το The Sinking City βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*