Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το Insurgency: Sandstorm

*
Η Focus Home Interactive και η New World Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για το επερχόμενο first person shooter Insurgency: Sandstorm, όπου παρουσιάζονται τα νέα χαρακτηριστικά, τα οχήματα και τα όπλα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες. Η ανάπτυξή του έχει βασιστεί στην Unreal Engine 4 και είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που θα κυκλοφορήσει για οικιακές κονσόλες.  Ο ρεαλισμός αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο των μαχών και θα υπάρξουν πολλές περιπτώσεις όπου οι παίκτες θα καταλάβουν πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Μια απόφαση της στιγμής είτε θα γλιτώσει είτε θα στείλει στον άλλο κόσμο εσάς και τους συντρόφους σας. Θα υπάρχουν μάχες μεγάλης κλίμακας, 16 vs 16, το μέγεθος κάθε χάρτη θα διαμορφώνεται ανάλογα με το εκάστοτε game mode και θα είναι δυνατό το gameplay σε co-op mode εναντίον bots. Το παιχνίδι θα επιβραβεύει τη συνεργασία μεταξύ των παικτών και την ολοκλήρωση των στόχων κάθε αποστολής. Το Insurgency: Sandstorm θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC εντός του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*