Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το Legrand Legacy

Το ιαπωνικό Legrand Legacy απέκτησε το πρώτο του teaser trailer για να σας δείξει πως να επιβιώσετε στον αφιλόξενο κόσμο του. Το JRPG σας καλεί να έχετε το κατάλληλο όπλο αλλά και το πιο ταιριαστό element για την περίσταση ώστε να βγείτε νικητές στη μάχη. Δεν αρκούν βέβαια αυτά μιας και πρέπει να πατήσετε και το σωστό πλήκτρο την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το μεγαλύτερο δυνατό damage. To Legrand Legacy δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Βρείτε το video παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Τώρα αν θα πω ότι με θύμισε The Legend of Dragoon, θα πείτε πως είμαι ένας μανιακός κολλημένος με αυτό το αριστούργημα στο PS1; Όσοι γνωρίζουν το τίτλο αυτό μπορεί να πουν πως δεν είμαι άδικα κολλημένος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
      Φυσικά το gameplay με θύμισε και ένα τίτλο-ούτε το τίτλο αλλά ούτε και σε ποια κονσόλα θυμάμαι-, ίσως στο PS2, που είχε παρόμοιο gameplay.
      Ομολογώ ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το Legrand Legacy θα είναι ένας αρκετά αξιόλογος τίτλος.
      Μακάρι...

*