Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teasάρει το νέο της IP η Ninja Theory

Είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση ενός νέου τίτλου από την Ninja Theory, μιας και το στούντιο έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω teaser το οποίο και αναφέρει την πρόταση: “81 tasks”. Οι εικασίες πολλές, μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο IP, καθώς η ομάδα διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για ένα νέο DMC, αλλά ούτε για sequel του Enslaved: Odyssey to the West, ενώ επίσης δεν πρόκειται για τίτλο για φορητές συσκευές.

Η πιο πιθανή ημερομηνία για την αποκάλυψη του νέου τίτλου είναι η 12η Αυγούστου στη GDC Europe, όπου και ο συνιδρυτής του στούντιο Tameem Antoniades αναμένεται να εμφανιστεί στο panel με μία παρουσίαση η οποία έχει τίτλο “The Independent AAA Proposition”, ενώ υποσχέθηκε πως θα εμφανίσει υλικό από ένα νέο new-gen game. Ο ίδιος μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι το νέο IP θα είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή, χωρίς την υποστήριξη του εκδότη. Σημειώνεται ότι η Ninja Theory δεν θα έχει δικό της booth στη Gamescom, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί καθόλου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Συχνά οι developers που εργάζονται πάνω σε ανεξάρτητες παραγωγές εμφανίζονται ως φιλοξενούμενοι στα booths άλλων εταιρειών. Υπομονή λοιπόν μερικές εβδομάδες ακόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*