Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tech demo για το The Bard's Tale 4

Η InXile δημοσίευσε ένα in-engine graphics demo για το The Bard's Tale 4, μέσα από το οποίο παίρνουμε μια ιδέα από τον οπτικό τομέα του επερχόμενου crowdfunded dungeon-crawler. Το παρακάτω βίντεο περιλαμβάνει υλικό από το game, το οποίο αναπτύσσεται με τη χρήση Unreal Engine 4. Το τραγούδι που συνοδεύει το εν λόγω απόσπασμα αποτελεί δημιουργία του Julie Fowlis, ενώ οι στίχοι (από το πρώτο The Bard's Tale game) έχουν μεταφραστεί στη σκωτσέζικη γαελική γλώσσα. Η χρηματοδότηση μέσω Kickstarter ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από 934 χιλιάδες δολάρια (από 21.810 υποστηρικτές).



Φαίνεται λοιπόν πως ο τίτλος θα ξεπεράσει γρήγορα το στόχο που έχει θέσει η InXile Entertaiment ($1.25 εκ.), αφού απομένουν ακόμα 36 μέρες για να ολοκληρωθεί η καμπάνια. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η ομάδα κατέχει τα πλήρη δικαιώματα του franchise, κάτι που σημαίνει ότι ο νέος τίτλος θα περιλαμβάνει γνώριμα χαρακτηριστικά από τα πρώτα The Bard's Tale games (teleporter zones, magic mouths κ.λπ.). Χωρίς περαιτέρω σχόλια, μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*