Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The 12 deals of Christmas με Call of Duty: Black Ops III

H Sony διέθεσε νέα προσφορά στο πλαίσιο της ενέργειας “The 12 deals of Christmas” η οποία οδεύει προς την τελική ευθεία. Έτσι, αυτή τη φορά οι κάτοχοι PlayStation 3 και PlayStation 4 έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το Call of Duty: Black Ops III, με τιμή στα €34.99 (αντί για €54.99) και €49.99 (αντί για 69.99) αντίστοιχα. Υπάρχει επίσης η έκδοση Digital Deluxe του τίτλου έναντι €79.99, η τιμή της οποίας θα επανέλθει στα €99.99 μετά το πέρας της προσφοράς.



Να σημειωθεί ότι η προσφορά «τρέχει» από τις 18 Δεκεμβρίου, επομένως δεν έχετε και πολύ καιρό να το σκεφτείτε καθώς τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου αναμένεται ο επόμενος τίτλος του The 12 deals of Christmas.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Όσοι/ες ήθελαν να αγοράσουν το Call of Duty: Black Ops III και δίσταζαν λόγω τιμή αυτή πιστεύω ήταν μια καλούτσικη ευκαιρία.

*