Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Assembly: Launch title για κάθε VR headset επί Γης

Το The Assembly είναι VR game που ετοιμάζει η nDreams. Σύμφωνα με δηλώσεις της ομάδας στο Eurogamer, ο τίτλος θα είναι έτοιμος για να συνοδεύσει κάθε ένα από τα γνωστά VR headsets στο λανσάρισμά τους, άρα ο τίτλος θα είναι μια από τις πρώτες επιλογές στο Project Morpheus της Sony, το HTC Vive της Valve και το Oculus Rift της Oculus VR. Πρόκειται για τίτλο μυστηρίου που χρησιμοποιεί Unreal Engine 4, με σενάριο από τον Rob Morgan (Wonderbook: Book Of Spells, Deep - Project Morpheus Demo). Υπάρχει και trailer για την E3 2015, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε με την ησυχία σας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι σε αυτό το θέμα να παραμείνω πιστός στις "αρχές" μου. Όσο ενδιαφέροντα και προκλητικά να φαίνονται διάφορα παιχνίδια για να τα παίξω, να μην χρησιμοποιήσω αυτές τις τεχνολογίες. Με λίγα λόγια, εύχομαι να παραμείνω gamer για οσο θα παραμείνει ο παραδοσιακός τρόπος gaming. Τις εξελίξεις αυτές τις βλέπω με μισό μάτι.

*