Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us Part II: Χέρι βοηθείας από το Westworld

Μπορεί να γνωρίζουμε πως το σενάριο του The Last of Us Part II, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα είναι από τα χέρια του Neil Druckmann, όμως θα χρειαστεί βοήθεια σε αυτό το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Για αυτό το λόγο η Naughty Dog επιστράτευσε την Halley Gross, γνωστή για τις υποκριτικές αλλά και τις συγγραφικές της ικανότητες σε αρκετές σειρές, ενώ πρόσφατα βοήθησε στη συγγραφή δύο επεισοδίων της σειράς Westworld. H Ηalley δήλωσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, τον ενθουσιασμό της καθώς νιώθει υπερήφανη που θα είναι μέρος της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου.



Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν καταφέρει να συνεχίσει επάξια το έργο του προκατόχου της, Bruce Straley, που σύμφωνα με δηλώσεις της Sony αποφάσισε πως είναι καιρός για διακοπές για να επιστρέψει ανανεωμένος στον επόμενό του τίτλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πρέπει πραγματικά να είναι μεγάλο βάρος η δημιουργία του The Last of Us Part II. Μακάρι να ανταπεξέλθει στις ήδη υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε ο προκάτοχος του. Και αν γίνεται να τις ξεπεράσει.

*