Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Pegasus Dream Tour: Tο επίσημο παιχνίδι των Παραολυμπιακών Αγώνων από τον Hajime Tabata

*
Ο Hajime Tabata, director του Final Fantasy XV αποχώρησε από τη Square Enix πριν από μερικούς μήνες και τώρα ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νέο του project. Πρόκειται για το The Pegasus Dream Tour που αναπτύσσεται από τη JP Games και είναι ένα fantasy sports RPG που τυγχάνει να είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι Παραολυμπιακών Αγώνων. Οι παίκτες "ξυπνούν" ειδικές ικανότητες και παίρνουν μέρος σε μια εναλλακτική εκδοχή το Παραολυμπιακών Αγώνων στην Pegasus City. Το project έχει ως σκοπό να κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού εν όψη των Αγώνων στο Τόκιο το 2020. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος. Πάντως σε αυτές θα περιλαμβάνοναι και φορητές συσκευές, με το λανσάρισμα να αναμένεται πριν το καλοκαίρι του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*