Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Tomorrow Children: Nέος τίτλος για το PS4

Το The Tomorrow Children ήταν από τους πρώτους τίτλους που έκαναν την εμφάνισή τους κατά την διάρκεια της Gamescom press conference της ιαπωνικής εταιρείας και αποτελεί άλλη μία αποκλειστικότητα για το PlayStation 4. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Q-Games και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το campaign του game αφηγείται την ιστορία ενός μελλοντικού κόσμου, ο οποίος έχει υποστεί τις επιπτώσεις μετά από ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε το 1960 στη Ρωσία. Μετά από 90 χρόνια, έχουν μείνει πλέον λίγοι άνθρωποι. Έτσι λοιπόν, ο παίκτης προσπαθεί να επαναφέρει την ισορροπία στον κόσμο και να αποκαταστήσει το ανθρώπινο γένος. Σημειώνεται, τέλος, ότι δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Tomorrow Children, ενώ μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση μέσα από τον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*