Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Wolf Among Us 2: Tο event για την αποκάλυψή του έχει οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου

*
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Telltale Games το reveal event του The Wolf Among Us 2, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2022. Η διάρκειά του θα είναι περίπου 30 λεπτά και θα παρουσιαστεί από τον Geoff Keighley. Το στούντιο επιβεβαίωσε επίσης ότι ολόκληρο το trailer που πρόκειται να προβληθεί έχει τραβηχτεί μέσα από το παιχνίδι.

Το event θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν μέσω του επίσημου καναλιού της Telltale στο YouTube.


Το The Wolf Among Us 2 έχει διανύσει πολύ δρόμο από το 2018, ενώ για ένα διάστημα φαινόταν πως το project θα σταματήσει. Ευτυχώς το στούντιο εξαγοράστηκε από την LCG Entertainment και το The Wolf Among Us 2 «αναστήθηκε». Τον Δεκέμβριο, το Game Informer δημοσίευσε μια συνέντευξη που αποκάλυπτε ότι είχε μπει σε πλήρη παραγωγή, ενώ ήρθαν στο φως και λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία και το σκηνικό του παιχνιδιού. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το event αποτελεί σημάδι πως η παραγωγή προχωράει με γοργό ρυθμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*