Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Titanfall 2, Mass Effect Andromeda και νέο Battlefield μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017

Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017 θα κυκλοφορήσουν τα Titanfall 2 (ή όπως αλλιώς λέγεται), Mass Effect Andromeda και νέο Battlefield όπως ανακοίνωσε η EA. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των σχεδίων της για το οικονομικό έτος (Απρίλιο 2016-Μάρτιος 2017) λέγοντας πως ένα νέο Battlefiled θα κυκλοφορήσει την περίοδο των εορτών, ενώ λίγο πιο αόριστα είναι τα πράγματα για το νέο Titanfall, που απλά μαθαίνουμε πως θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους. Τέλος για το Mass Effect Andromeda φαίνεται πως ισχύει ότι και για το Titanfall, με τους δύο τίτλους να έχουν ορίζοντα κυκλοφορίας από 1η Οκτωβρίου 2016 έως 31 Μαρτίου 2017. Ελπίζουμε οι παραπάνω πληροφορίες να “διατηρηθούν” και να μην έχουμε αλλαγές την τελευταία στιγμή. Όπως και να χει πάντως αν δεν υπάρξει σαφής ημερομηνία για κάθε τίτλο, όλα παίζονται. Μέσα σε όλα μαθαίνουμε πως το Star Wars Battlefront “έριξε” στην αγορά 13 εκατομμύρια τεμάχια, ξεπερνώντας τους στόχους της εταιρίας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*