Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Birthdays μετονομάζεται σε Birthdays the Beginning

Το Birthdays είναι ένα νέο simulation game από την Arc System Works και Toybox, που πλέον μετονομάζεται και επισήμως σε Birthdays the Beginning. Eίναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στον παίχτη να δημιουργήσει το δικό του οικοσύστημα μέσα στο οποίο θα υπάρχουν φυτά, ζωντανά πλάσματα και ο παίχτης θα προσπαθεί να φτιάξει τις κατάλληλες συνθήκες όπου όλοι θα μπορούν να συνυπάρξουν από οποιαδήποτε εποχή κι αν προέρχονται. Η Arc System Works ανακοίνωσε πως ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 19 Ιανουαρίου στην Ιαπωνία ενώ παραμένει άγνωστη η ημερομηνία διάθεσής του για τις υπόλοιπες χώρες. Όσοι επισκεφθούν το Tokyo Game Show 2016 στις 15 με 18 του μήνα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*