Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Dragon Quest 10 έρχεται στο Nintendo NX

Μπορεί ακόμη να μην ξέρουμε πολλά για το Nintendo NX, ωστόσο η λίστα με τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σε αυτό, ολοένα και μεγαλώνει. Τελευταία προσθήκη είναι το Dragon Quest 10, το οποίο και επιβεβαιώθηκε μέσα από το πρόσφατο τεύχος του Famitsu. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των MMOs, έχει κυκλοφορήσει ήδη στα Wii, Wii U, Nintendo 3DS, PC και Android και πλέον αναμένεται στο PS4 και στο Wii U. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει μόνο στην ιαπωνική αγορά (παρά τα όσα γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια), ενώ η εμφάνισή του στη νέα κονσόλα της Nintendo θα γίνει με την έκδοση 4.0 (αυτή τη στιγμή ο τίτλος βρίσκεται στην έκδοση 3.3).



Φήμες πάντως μιλούν για συμφωνία της Nintendo και για το Dragon Quest 11, το οποίο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη σαν πληροφορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*