Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To GTA: San Andreas σε PS3 και Xbox 360

Το Grand Theft Auto: San Andreas μπορεί και να διατεθεί σύντομα μέσω του Xbox Live και του PlayStation Store, σύμφωνα με λίστα των achievements που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Xbox Achievements. Συγκεκριμένα, ο τίτλος προσφέρει 1000 Gamerpoints μέσα από 33 ξεχωριστά Achievements που χωρίζονται σε διάφορες δραστηριότητες σε όλο τον τίτλο. Η κυκλοφορία θα επισημοποιηθεί σύντομα και το timing δεν είναι τυχαίο, αφού πλησιάζουμε στα 10 χρόνια από την αρχική διάθεση του τίτλου. Η κυκλοφορία θα γίνει μόνο ψηφιακά και στο Xbox Live Marketplace του Xbox.com μπορείτε να βρείτε ακόμη την καταχώρηση.



Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα αρχεία των downloads στις δύο πλατφόρμες ήταν ενεργά για λίγες ώρες και αποσύρθηκαν πριν από λίγο. Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσουμε το άρθρο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
17 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*