Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Hatred ξανά στο Steam Greenlight

Το Hatred όχι μόνο επανεμφανίστηκε στο Steam Greenlight, αλλά πλέον έγιναν γνωστοί και οι λόγοι για τους οποίους είχε αποσυρθεί. Συγκεκριμένα, ο Gabe Newell της Valve απολογήθηκε προς την Destructive Creations (που είναι η developer του Hatred) για την απόσυρση του παιχνιδιού από το Steam Greenlight και αυτό επανήλθε άμεσα στην υπηρεσία. Μάλιστα στη σελίδα της Destructive Creations’ στο Facebook δημοσιεύεται το πλήρες κείμενο της συγνώμης του Newell. “Γεια σου, Jaroslaw. Χθες έμαθα ότι το Hatred κατέβηκε από το Greenlight. Τη στιγμή που δεν είχα πλήρη επίγνωση της κατάστασης, ρώτησα στο εσωτερικό της εταιρίας για να μάθω γιατί είχε συμβεί αυτό. Αποδείχτηκε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν σωστή και επαναφέρουμε το Hatred. Απολογούμαι προς εσένα και την ομάδα σου. Το Steam αφορά τη δημιουργία περιεχομένου για developers και πελάτες. Καλή τύχη με το παιχνίδι σας”.



Καλά νέα για τους δημιουργούς...



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*