Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PS4 πρώτο και τον Ιούνιο στις ΗΠΑ

To PlayStation 4 παραμένει για έκτο συνεχόμενο μήνα πρώτο σε πωλήσεις από πλευράς new-gen hardware, παρά το γεγονός ότι το φθηνότερο μοντέλο του Xbox One χωρίς το Kinect βοήθησε και το σύστημα της Microsoft να… πάρει μπροστά. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από πλευράς Microsoft, το Xbox One διπλασίασε τις πωλήσεις του με την έκδοση των 399 δολαρίων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό να το οδηγήσει στην κορυφή, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα νούμερα της NPD για τον μήνα Ιούνιο στην αγορά της Αμερικής. Βέβαια, το νέο μοντέλο έχασε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα (αφού ξεκίνησε να πωλείται από τις 9 Ιουνίου), ωστόσο θα φανεί στους επόμενους μήνες αν αυτή η κίνηση είναι αρκετή για να φέρει τις δύο κονσόλες πιο κοντά.

Έτσι, ο Ιούνιος είναι ο έκτος συνεχόμενος μήνας κυριαρχίας του συστήματος της Sony, ενώ και σε επίπεδο multiplatform τίτλων, το PS4 ήταν η πρώτη προτίμηση. Η Sony κατέκτησε ακόμη τις δύο από τις πρώτες θέσεις next-gen software, με την Nintendo και το Mario Kart 8 να συμπληρώνει την τριάδα. Το Mario Kart 8 μάλιστα ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις φυσικών αντιτύπων και βοήθησε και το Wii U να ανέβει αρκετά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
24 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ShrinkShady
    • Παύλο η αναφορά της Σονυ για τις next gen πωλήσεις, νομίζω ότι αναφέρεται στη μερίδα του λέοντος από τις multiplatform εκδόσεις, μιας και αν δεις τα chart στην τρίτη θέση είναι το Minecraft που δεν κυκλοφορεί στο ps4.
      http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=121506211&postcount=1

      Καλά νούμερα για όλους, σε γενικές γραμμές. Το ps4, έστω και χωρίς παιχνίδια σαρώνει τα πάντα και προσωπικά θεωρώ ήττα το γεγονός πως και μετά το νέο μοντέλο το X1 δεν μπόρεσε να πάρει την πρωτιά.

      Τώρα στα της Νintendo, πολύ μεγάλος μήνας, μιας και είναι η πρώτη φορά με εξαίρεση το μήνα λανσαρίσματος, που ξεπερνά τα νούμερα του GC. Το Μάριο Κάρτ αποδεικνύεται αναμενόμενα λίρα εκατό και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κρατήσει την κονσόλα σε υψηλά νούμερα, μέχρι το Σεπτέμβριο που θα αρχίσει η ροή των σημαντικών τίτλων και αν δεν είχαμε την συσσώρευση όλων των φορμά στα chart θα φιγουράριζε στην πρώτη θέση.

      Και από την Press Release της Nintendo..
      Sales of hardware and software in June 2014 were up 233 percent and 373 percent, respectively, over June 2013. For the first half of the year, total sales of Wii U hardware and software have increased by 48 percent and 129 percent, respectively, over the same period in 2013.

    • alex4444
    • @Amiga500 Ενα next gen τετρις με φωτορεαλιστικα τουβλακια και 60 καρε ανα δευτερολεπτο σταθερα ζηταει ο κοσμος! Τοσο δυσκολο ειναι πια?

    • iankysyrath
    • προβλεπω με το που βγει και το smash bros να αλλαζουν ακομα πιο πολυ τα πραγματα για τις πωλησεις του wiiU..μου κανει δε αρνητικη εντυπωση πως γινεται να μην εχει πουλησει καλα το χβοχone παρα τη μειωση τιμης..το hype του ps4 δεν υπαρχει και πραγματικα εκ του μη οντως

    • diver_gr
    • Παρά τη μείωση τιμής λογικά ο κόσμος περιμένει το πακέτο 399 με Fifa 15+Forza 5 το οποίο βγαίνει σε λιγότερο από 50 μέρες , εκεί θα φανεί αν έχει κάνει τη διαφορά η όχι .

      Ακόμα και κάποιος που ήθελε να πάρει ΧΒΟΧ ΟΝΕ στα 399 με την αναφορά του εν λόγο πακέτου περιμένει μέχρι το Σεπτέμβριο δεν υπάρχει λόγος να αγοραστεί από τώρα .

    • zerocool7545
    • Δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε με το ποιος είναι πρώτος και δεύτερος;;;......έχετε χάσει το νόημα του gaming και της διασκέδασης.

    • mysterious
    • Πες τα ρε zerocool7545...λες και οι πωλησεις της εκαστοτε κονσολας θα καθορισουν και την χαρα που θα νιωσουμε απο τα παιχνιδια της...

    • gamelover
    • οι πωλήσεις του x1 φανερώνουν τι ζητάει ο κόσμος απο την Ms.....
      Δύσκολα πάντως να φτάσει τη κορυφή όταν το Ps4 έχει 2 φορές περισσότερες πωλήσεις...
      Αλλά ναι είναι πολύ αρχή ακόμα και μπορούν να ανατραπού πολλά..
      Εγω πιστεύω ότι ακόμα και το wii u μπορεί να έρθει 2 με τους τίτλους που αναμένονται

    • Volga
    • Το που θα πάει το XBOX One θα φανεί όταν παρουσιαστεί ένα νέο HALO. Αν δεν το σώσει αυτό τότε είναι καταδικασμένο στην 3η θέση.

    • torico
    • @zerocool σε τοπικ που αφορουν πωλησεις θα σχολιασουμε τις πωλησεις, σε θεμα που αφορα μαγειρικη θα σχολιασουμε μαγειρικη... εαν δε σε ενδιαφερει-οπως λες-μπηκες ομως στο κοπο να κλικαρεις την ειδηση κ να σχολιασεις
      @mysterious δικιο εχεις, αλλα η ειδηση αφορα πωλησεις αρα αυτο θα σχολιασουμε,τοσο απλο.
      @ezio εγω εχω βγαλει τα συμπερασματα μου για αυτη τη γενια σε θεμα πωλησεων απο την ε3 2013
      θες να σου πω την σειρα; μπα οχι την ξερεις κ συ...
      επισης τα σχολια τυπου ΄εμενα δε με αφορα το περιεχομενο της ειδησεις' αλλα μπαινω στο κοπο να σχολιασω λεγοντας πως 'δε με νοιαζει η ειδηση'...
      με πεισατε...

    • duke
    • otan tha vgi to neo halo tha vgune pareaki kai kana uncharted k gt7 i god of war kai tah isoropisoyn oi polisis kai kamia miosi timis t ps4 .einai katadikasmeni i ms kai ayto fenotane apo to ps3 .otan eixe figi toso mprosta kai to ps3 me argoporimeno lansarisma kai enan proto xrono me miden games kai panakrivi timi 650-enanti 400eyrw kai to eftase ...ekei metrise to brand name poy to vlepoyme na metrai kai twra ,poy exume dio konsoles me idia timi alla i mia na poylai diplasia .eianai apla katadikasmeno to box na poulisi ligotera apo ta misa .

    • zenev
    • Τουλάχιστον έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις του wii u και δεν το θεωρούν πια τελειωμένο, κάτι είναι κι' αυτό για εμάς τους nintendo fans. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το ps4 θα είναι ο νικητής του 8th gen σε πωλήσεις και ούτε η Nintendo ούτε η Microsoft μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό.

      @bigdaddy όσο και να συμφωνώ μαζί σου, εεε αυτός ο Ελύτης βγάζει μάτια. Το ''Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος.'' είναι επιγραφή στον τάφο του Καζαντζάκη ;)

    • BigDaddy
    • Και εγω πιστευω οτι ειναι καταδικασμενο το xbox one αν δεν μπορει να κανει κατι ουτε στο γηπεδο του στην εδρα του παρα τις προσφορες παρα τα exclusives τα οποια ουτε αυτα το βοηθησανε τοτε τα πραγματα ειναι απελπιστικα δυσκολα.Και απο οτι φαινεται με τοσα λαθη η Ms (απο αλλαζονικες δηλωσεις στο υποψηφιο πελατη μεχρι πχ τα 16gb day1 update σε multiplattform games πχ sniper elite 3) και αλλα πολλα ε οσο να ναι με το μηχανημα της δεν πειθει.

      Ηδη κοσμος μη πω και δυσαρεστημενοι φανς του χβοχ εχουν μεταβει σε αγορα PS4.Και αν συνεχισει ετσι το xbox one φαινεται να μενει γρηγορα απο καυσιμα μιας και ειναι απο οτι φαινεται τσιμεντοποιειται στη 3η θεση οπως λεει και ο Βen Masters που σε 3 μηνες κλεινει χρονο η νεα τωρινη γενεια,Οποτε δικαιως και αναμενομενο για το PS4 να βρισκεται εκει που βρισκεται.

    • BigDaddy
    • zenev οταν εκπροσωποι της ms Λενε αν καποιος θελει offline Κονσολα και οχι online με περιορισμους τοτε παρε 360
      εε ναι αυτο ξεπερνα ακομη και αυτη τη κορυφαια φραση Το ''Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος Βλεπεις εσβησαν σχολιο μου γιατι καποιον τον πειραξε η αποψη μου το παιζει και αντικειμενικος κατα τα αλλα

      Και ναι αυτο ειναι ενα απο τα πολλα λαθη της ms που κουβαλα χαραγμενο πανω του το χουαν.
      H οπως το TV TV TV και χβοχ go home και γι αυτο ο κοσμος γελαει μαζι του.Απο που να αρχισεις και απο που να τελειωσεις.Ιδου..

      https://www.youtube.com/watch?v=rYSX6AEJT5I

      Οι ειδησεις ειναι για να σχολιαζονται και οι αποψεις για να λεγονται ακομη και αν υπαρχει διαφωνια.Αν ειναι να μη τη σεβεται καποιος η να θελουν μονολογο και να μιλανε και για κομπλεξ και να αρπαζονται να εκτιθενται και να ζητανε διαγραφη σχολιων τοτε μπορουμε ολοι να κανουμε το ιδιο Και εις ανωτερα.

    • nfs_maniac
    • Τα σχόλια ΚΑΙ των δυο σας, σβήστηκαν απο εμένα χωρίς να μου το ζητήσει ΚΑΝΕΙΣ... Είχε γίνει ήδη μία προειδοποίηση, και εσείς συνεχίσατε με χαρακτηρισμούς τύπου "μικρός" κτλ, γιατους οποίους φυσικά υπήρξε και απάντηση... (και πάει λέγοντας ξανά η ιστορία.)

      Επειδή το enternity δεν είναι παιδική χαρά, και επειδή δόξα το Θεό πιστεύω οτι κι εμείς έχουμε περάσει τις συμπεριφορές παιδικής χαράς, θα παρακαλούσα να λήξει εδώ το θέμα (το οποίο έχει κουράσει όλους τους υπόλοιπους). Αν έχετε τόσο σημαντικές διαφορές που θέλετε να βρείτε λύση, μπορείτε να φαγωθείτε με πμ, ΜΟΝΟΙ σας

      Φιλικά, και χωρίς να "την λέω" σε κανέναν

*