Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PS4 παίρνει ξανά την πρωτιά στις ΗΠΑ

Μετά από 4 μήνες συνεχούς παρουσίας του Xbox One στην κορυφή του πίνακα των πωλήσεων για την αγορά της Αμερικής, η NPD σημειώνει πως η κονσόλα της Sony ανέβηκε ξανά στο θρόνο μέσα στο μήνα Νοέμβριο. Η ανάλυση των πωλήσεων για τον προηγούμενο μήνα θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο η Microsoft πρόδωσε αυτήν την εξέλιξη σχολιάζοντας πολλά και διάφορα σε επίπεδο πωλήσεων, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι για την πρωτιά. Εκπρόσωπος της Sony επιβεβαίωσε στο GameSpot λίγες ώρες αργότερα πως το PS4 κατέκτησε την πρώτη θέση, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποιο παραπάνω σχόλιο.



Όπως φαίνεται και οι προσφορές της Black Friday, αλλά και η κυκλοφορία του PS4 Pro έστρεψαν ξανά περισσότερους καταναλωτές προς την πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας. H Microsoft από την πλευρά της σημείωσε πως οι πωλήσεις στην Black Friday πήγαν εξαιρετικά, ενώ κατέγραψε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου νέο ρεκόρ online χρηστών στο Xbox Live. Συγκεκριμένα, η άνοδος σε αυτό το στατιστικό σε σχέση με την περσινή σεζόν έφτασε το 40%.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Aniwthos
    • Πολλοί πιστεύουν οτι η Sony βιάστηκε με το Pro, αλλά τα νούμερα πλέον δείχνουν άλλα. Το θέμα οτι παίζει μόνη της μπάλα στην αγορά αυτή τη στιγμή και μέχρι τέλη του 2017 που αναμένεται το Scorpio της δίνει τεράστια αποκλειστικότητα. Φυσικά μιλάμε για την αγορά της Αμερικής που η υπερκατανάλωση είναι μεγάλη σε οτιδήποτε καινούριο βγαίνει αλλά πιστεύω η Sony με την κίνηση του Pro άφησε πίσω τους υπόλοιπους. Απο ότι φαίνεται το οτι δε φοράει 4Κ bluray player πάνω δεν ενοχλεί και πολύ..

    • abaddon77
    • @Aniwthos δεν νομίζω πως βιάστηκε καθόλου. Αντίθετα, μαλλον την καλύτερη περίοδο έβγαλέ το Pro. Παραμονή εορτών, με το Switch να απέχει 6μηνο και το Scorpio 1 χρόνο. Όπως είπες, αυτό το διάστημα θα παίζει μπάλα μόνη της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε συνδιασμό με τα exclusive που έχει ανακοινώσει και τα περιμένει πολύς κόσμος, μάλλον κέρδισε άνετα την μάχη αυτής της generation.

    • KAMENOSS
    • Καλό είναι να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυο για να δίνει αφορμή στις εταιρίες για μεγάλες προσφορές και καλούς τίτλους..
      Μιλάω για δυο γιατι το wiiU δεν τα πήγε τόσο καλα και το switch δεν το εχουμε πιάσει στα χέρια μας για να ξέρουμε άσε που έτσι όπως το βλέπω για αναβάθμιση του 3ds πάει και όχι καθαρά για νέα κονσόλα ....

*