Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Star Wars Humble Bundle II είναι γεγονός

Εδώ και λίγες ώρες την εμφάνιση του έκανε το -επικό είναι η αλήθεια- Star Wars Humble Bundle ΙΙ! Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι ή όχι fan του Star Wars, όταν γίνεται λόγος για τίτλους διαμάντια και τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε σχεδόν τσάμπα. Συγκεκριμένα, προσφέροντας από 1 δολάριο και πάνω θα αποκτήσετε τα Star Wars Rebellion, Star Wars X-Wing Alliance, Star Wars X-Wing vs TIE Fighter Balance of Power Campaigns, και Star Wars Galactic Battlegrounds Saga, ενώ έχετε και έκπτωση 10% σε περίπτωση που θέλετε να εγγραφείτε στη συνδρομητική υπηρεσία Humble Monthly.



Πάμε στα ακόμη καλύτερα: όσοι προσφέρουν πάνω από $6.47 (πάνω από το μέσο όρο δηλαδή) έχουν να λαβαίνουν επιπλέον τα X-Wing Special Edition, TIE Fighter Special Edition, KoTOR KoTOR II: The Sith Lords, έκπτωση 75% σε τρία παιχνίδια Star Wars από το Humble Store και επιπλέον games που θα ανακοινωθούν αργότερα. Με πάνω από $9.99 θα αποκτήσετε όλα τα παραπάνω καθώς και το Star Wars Empire At War: Gold Pack , ενώ εκείνοι που θα προσφέρουν τουλάχιστον $34.99 θα αποκτήσουν επιπλέον συλλεκτικό Star Wars T-shirt.



Να σημειωθεί ότι εκτός του ότι θα αποκτήσετε games με… ειδικό βάρος, υποστηρίζετε ταυτόχρονα σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως είναι οι Star Wars: Force for Change και UNICEF. Δείτε περισσότερα εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*