Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Steam λανσάρει το Item Stores

Το Steam λανσάρισε ένα νέο feature με Item Stores, μια αγορά, τα νήματα της οποίας θα κινούν οι ίδιοι οι developers και θα ισχύει για συγκεκριμένα παιχνίδια. Για την ώρα, ο μόνος τίτλος που υποστηρίζει το νέο αυτό feature είναι το Rust, όπου η εταιρεία ανάπτυξης διαθέτει «καλλωπιστικό» εξοπλισμό σε συγκεκριμένες τιμές. Είναι κάτι παρόμοιο με το Steam Community Market, όπου οι παίκτες πουλάνε και αγοράζουν τα δικά τους «αγαθά» έναντι Steam Wallet funds, μόνο που στην περίπτωση των Item Stores οι τιμές καθορίζονται από τους developers. Σχετικά με τα Item Stores, εκ μέρους της Valve, έκανε δηλώσεις ο Doug Lombardi ο οποίος διευκρίνισε πως οι developers θα μπορούν να δουλεύουν με modders και να πουλάνε τα user-made items στο επίσημο store ενός παιχνιδιού. Στη συνέχεια, τα κέρδη θα μοιράζονται μεταξύ του original game developer και του modder.



Ερωτώμενος σχετικά με το γιατί το Item Store του Rust είναι διαφορετικό από τα in-game micro-transactions, ο Lombardi απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως το νέο σύστημα χρησιμοποιεί το Steam για μια σειρά από πράγματα που παλαιότερα έπρεπε να φτιάξουν οι ίδιοι οι developers. Υπάρχουν πολλές επιλογές για layouts και background images, ενώ τα top-selling items κάθε παιχνιδιού θα εμφανίζονται αυτόματα στη σχετική σελίδα του τίτλου στο store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*