Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Vib-Ribbon έρχεται σε PS3 και PS Vita

Ένας από τους πλέον κλασικούς τίτλους των PlayStation συστημάτων είναι και το rhythm-action game Vib-Ribbon, το οποίο έρχεται σε εκδόσεις για PS3 και PS Vita. Η Sony έκανε τη σχετική ανακοίνωση και ο τίτλος θα πρέπει να αναμένεται στην επόμενη ανανέωση περιεχομένου του ευρωπαϊκού PlayStation Store, στις 15 Οκτωβρίου. Το PS4 δεν μπορεί στην παρούσα φάση να αναπαράγει PSone Classics, ωστόσο ο πρόεδρος της SCEA Shawn Layden δήλωσε μέσω του PlayStation Blog, πως η εταιρεία εργάζεται για να βρει λύση σε αυτό το θέμα.



Το Vib-Ribbon κυκλοφόρησε στο PlayStation το 2000 στην αγορά της Ευρώπης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Λογικά θα βάλουν software emulator σε μελλοντικό PS4 firmware update (ακούγεται ότι θα είναι πολύ καλύτερο από τα υπάρχοντα, με καλύτερη εξομάλυνση των πιξελιασμένων γραφικών αντί για απλό upscale).

      Γιατί να βάλουν παιχνίδια PS One μόνο στο PS Now (θα βάλουν, αλλά δεν θα μείνουν εκεί)? Πιο εύκολα και γρήγορα κατεβάζεις παιχνίδια των 100-200ΜΒ στην κονσόλα παρά κάνεις streaming. Εκτός αν μιλάμε για παιχνίδια PS3 με πολλά GBs.

*