Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To eFootball της Konami είναι το παιχνίδι με τη χαμηλότερη βαθμολογία στο Steam

*
Το eFootbal της Konami κυκλοφόρησε σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου 2021 και είναι το παιχνίδι με τη χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του Steam. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Steam 250, που καθορίζει τις βαθμολογίες με βάση το πόσοι παίκτες έδωσαν θετική ή αρνητική γνώμη αλλά και προφανώς την άποψη του καθενός, το σκορ του eFootball είναι μόλις 8%, κάτω ακόμα και από το Flatout 3 που λανσαρίστηκε μια δεκαετία πριν.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που, με posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακωμωδούν την ποιότητα του παιχνιδιού, με τους περισσότερους να έχουν εστιάσει στον Lionel Messi, το πρόσωπο του οποίου απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ως ρεαλιστικό. Ένας από τους χρήστες το χαρακτήρισε ως το χειρότερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών, συμπληρώνοντας ότι είναι παιχνίδι για φορητές συσκευές, η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά, οι επαφές μεταξύ των παικτών είναι άκρως απογητευτικές και τίποτα δεν είναι σωστό.


"Παρακολουθώ με απόγνωση, καθώς τέσσερεις παίκτες στέκονται γύρω από μια μπάλα κοιτώντας τη, μιας και ο υπολογιστής αποφάσισε ότι κανείς δεν μπορεί να την ακουμπήσει", γράφει ένας άλλος reviewer.

Άλλοι αναφέρουν πως δεν τους επιτρέπεται να ανεβάσουν την ανάλυση πάνω από τα 720p και ένας ακόμα το έριξε στην πλάκα, γράφοντας ότι το Steam θα πρέπει να αλλάξει την πολιτική του και να αποζημιώνει τους χρήστες για τα free to play games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*