Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trademarks για τα World of Assassination και Unravel

Την εμφάνιση τους έκαναν δύο εμπορικά σήματα από τις Square Enix και EA που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, ο λόγος για τα World of Assassination και Unravel, τα οποία καταχωρήθηκαν από τις Square Enix και EA αντίστοιχα στις 17 Μαρτίου. Μόνο η λέξη “assassin” στον τίτλο μας φέρνει στο νου το Hitman, ωστόσο ίσως να πρόκειται για ένα νέο mobile game στην ιστορία του franchise ή -ενδεχομένως- να αφορά τον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς σειράς. Τον περασμένο Ιανουάριο η IO Interactive ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το επόμενο Hitman game για PlayStation 4 και Xbox One κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Ο τελευταίος τίτλος της σειράς ήταν το Hitman: Absolution που κυκλοφόρησε το 2012, χωρίς να υπολογίζεται το Hitman GO.  Όσον αφορά στο Unravel, δεν έχουμε κανένα στοιχείο στα χέρια μας για να μπορέσουμε να κάνουμε έστω μία εικασία. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι και τα δύο trademarks υποβλήθηκαν σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 41: “Computer game software, downloadable computer game software via a global computer network and wireless devices”, ενώ το World of Assassination υπάγεται επίσης και στο άρθρο 16 που αφορά: “printed materials”.



Λέτε να πλησιάζει η ώρα για επίσημη αποκάλυψη; Πάντως η Ε3 2015 έρχεται ολοένα και πιο κοντά…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*