Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το ακυρωθέν Avengers video game της THQ

Ενώ πολλά από τα franchises της THQ αγοράστηκαν από άλλες εταιρείες και πλέον η ανάπτυξή τους συνεχίζεται κανονικά, ένα από τα θύματα της όλης κατάστασης ήταν το The Avengers video game το οποίο όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, ήταν βασισμένο στο σύμπαν της Marvel. Ο τίτλος βρισκόταν σε ανάπτυξη από την THQ Australia και επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2012, παράλληλα με την αντίστοιχη ταινία.



Οι παίκτες θα αναλάμβαναν έναν εκ των Iron Man, Hulk, Thor και Captain America, ενώ σε προχωρημένα στάδια του παιχνιδιού θα «ξεκλείδωναν» οι Hawkeye και Black Widow. Ναι μεν το παιχνίδι έμεινε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όμως χάρης στις ιστοσελίδες Unseen64 και Did You Know Gaming? έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το ακυρωθέν first person action game. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*