Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch: Νέα διαδικασία ένστασης για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων

Η νέα διαδικασία υποβολής ένστασης από τους streamers του Twitch για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων έχει γίνει ευκολότερη, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοφιλούς πλατφόρμας game streaming. Προς τα τέλη του περασμένου έτους, το Twitch εισήγαγε ένα νέο σύστημα αναγνώρισης ήχου που «σαρώνει» αρχειοθετημένα streams και αυτόματα αφαιρεί τον ήχο όποτε προκύπτουν ζητήματα δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Έτσι λοιπόν, από την 5η Μαΐου η εταιρεία πρόσθεσε μια νέα διαδικασία  «ένστασης» για τους χρήστες που πιστεύουν ότι τα βίντεο τους επισημάνθηκαν (για ζητήματα πνευματική ιδιοκτησίας) αδικαιολόγητα. Συγκεκριμένα, η Twitch εξηγεί ότι ο στόχος (αυτής της διαδικασίας) είναι να εκπαιδευτούν καλύτερα οι χρήστες σχετικά με το σε ποιες περιπτώσεις μπορούν (και πότε δεν μπορούν) να ασκήσουν ένσταση.



Αρχικά, το νέο σύστημα θα είναι διαθέσιμο για τους συνεργάτες της πλατφόρμας, αλλά και για τους μη-συνεργάτες των οποίων τα βίντεο αποθηκεύονται σε HTTP livestreaming format (HLS). Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι στο μέλλον όλα τα VODs θα αποθηκεύονται σε αυτή τη μορφή και όχι σε Flash Video (FLV). Η Twitch σχεδιάζει να διαθέσει σταδιακά το εν λόγω σύστημα σε όλα τα μέλη τους επόμενους μήνες. Τέλος, μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά τις νέες οδηγίες και να πάρετε μια ιδέα από το νέο user interface στον ακόλουθο σύνδεσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*