Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tα συμβατά τιμόνια - περιφερειακά για το DriveClub

*
Το DriveClub είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα racing games που έρχονται στους επόμενους μήνες και το PlayStation blog ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση με το ποια περιφερειακά-τιμονιέρες θα είναι συμβατά. Συγκεκριμένα, ο community manager Jamie Brayshaw τόνισε πως «συνεργαστήκαμε με την Thrustmaster για τα περιφερειακά T80 και T300RS, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε πως είναι απολύτως έτοιμα να συνεργαστούν με το DriveClub».


Ταυτόχρονα, επιβεβαιώθηκε μία πληροφορία που έχει δημοσιευτεί από τον Αύγουστο και αναφέρει ότι η G27 της Logitech δεν θα υποστηρίζεται από το PS4, καθώς δεν περιλαμβάνει ένα ειδικό chip ασφαλείας που είναι υποχρεωτικό για να εντοπιστεί από το σύστημα.


Ο Brayshaw τόνισε πάντως πως «θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε κατασκευαστές περιφερειακών που δημιουργούν προϊόντα συμβατά με το PS4».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*