Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Δεύτερο το Twilight Princess Wii U, πρώτο το Far Cry Primal

Όλοι γνωρίζουμε πόσο αγαπημένο είναι το The Legend Of Zelda: Twilight Princess και ήταν σίγουρο ότι η HD έκδοσή του στο Wii U δεν θα τα πήγαινε άσχημα. Αντίθετα, κατάφερε την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του να φτάσει στην δεύτερη θέση των πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πρώτο το Far Cry Primal το οποίο αν και σημείωσε πτώση στις πωλήσεις του δεν έδειξε να απειλείται. Την τριάδα συμπληρώνει το Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, επιβεβαιώνοντας το τμήμα Marketing της EA, το οποίο και προωθεί το τίτλο όσο περισσότερο γίνεται.



Άλλο ένα remaster που έφτασε στα ράφια των καταστημάτων βέβαια ήταν και το πακετάκι των Beyond: Two Souls και Heavy Rain για το PlayStation 4, το οποίο και έφτασε στην 8η θέση του πίνακα. Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα και να δούμε αν το The Division, που αποτελεί ακόμα μια κυκλοφορία της Ubisoft, κατορθώσει να σπάσει το momentum που έχει αυτή τη στιγμή το Far Cry Primal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*