Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Πρώτο σε πωλήσεις το Far Cry Primal

Μπορεί τόσο το Far Cry Primal, όσο και το Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 να κυκλοφόρησαν τη περασμένη εβδομάδα, όμως το αγγλικό κοινό φαίνεται να ενδιαφέρθηκε περισσότερο για το open world shooter της Ubisoft, το οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση των πωλήσεων. Κάτω από τις δύο νέες κυκλοφορίες, ακολούθησε το FIFA 16 το οποίο «στοιχειώνει» το Top-10 των πωλήσεων από όταν κυκλοφόρησε, ενώ στη συνέχεια είδαμε το Call Of Duty: Black Ops 3 και τον «μόνιμο κάτοικο», Grand Theft Auto V. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Bravely Second που κυκλοφόρησε πριν από λίγες  ημέρες για το Nintendo 3DS βρέθηκε στη δωδέκατη θέση. Τέλος, το Street Fighter 5 που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα ήδη βρέθηκε «μόλις» στη δέκατη θέση.



1. Far Cry Primal
2. Plants vs. Zombies 2: Garden Warfare
3. FIFA 16
4. Call of Duty: Black Ops 3
5. Grand Theft Auto 5
6. Lego Marvel Avengers
7. Star Wars Battlefront
8. Fallout 4
9. Rainbow 6: Siege
10. Street Fighter 5


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*