Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Υψηλές οι πωλήσεις video games την εβδομάδα Black Friday αλλά κάτω από το 2019

*
Πετυχημένη η εβδομάδα Black Friday με 1 εκ. πωλήσεις video games στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά με πτώση 20% σε σχέση με την αντίστοιχη του 2019. Τα νούμερα αυτά αφορούν μόνο τα παιχνίδια φυσικής έκδοσης και μάλιστα υπό συνθήκες ιδιαίτερες, αφού η χώρα βρίσκεται σε lockdown λόγω COVID.

Μεγάλος νικητής φαίνεται να είναι το Nintendo Switch αφού το 38% των συνολικών πωλήσεων έγιναν για παιχνίδια της υβριδικής κονσόλας. Μάλιστα, σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 9% σε σχέση με την Black Friday 2019. Στην top 10άδα οι συνήθεις ύποπτοι Animal Crossing: New Horizons (3), Mario Kart 8: Deluxe (4), Minecraft (8) και Super Mario 3D All-Stars (9).


Ο άλλος μεγάλος νικητής ήταν το FIFA 21 που βρέθηκε στην κορυφή των charts με άνοδο 35% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Βοήθησε σε αυτό και η προσφορά του τίτλου αφού ήταν διαθέσιμο προς £35 σε αρκετούς retailers. Δείτε το top 10:



1. FIFA 21
2. Call of Duty: Black Ops Cold War
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Assassin's Creed Valhalla
6. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
7. Marvel's Avengers
8. Minecraft (Switch)
9. Super Mario 3D All-Stars
10. Just Dance 2021 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*