Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Τίτλος Wii U σε αναμονή

Όπως δήλωσε ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot, η εταιρεία του έχει εδώ και έξι μήνες ολοκληρώσει ένα τίτλο για το Wii U, όμως δεν σκοπεύει να το κυκλοφορήσει εάν δεν αυξηθούν οι πωλήσεις της κονσόλας. «Θα κυκλοφορήσουμε το Just Dance το οποίο ταιριάζει στο χαρακτήρα του Wii U και το Watch Dogs. Επίσης έχουμε δύο ακόμα τίτλους για τη συγκεκριμένη κονσόλα, ο ένας εκ των οποίων έχει ολοκληρωθεί εδώ και 6 μήνες, όμως δεν θα κυκλοφορήσει εάν δεν αυξηθούν οι πωλήσεις του Wii U. Δεν μπορώ να σας πω κάποιον αριθμό όσον αφορά στις πωλήσεις της κονσόλας. Μόνο ότι πρέπει να αυξηθούν οι πωλήσεις της για να μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις προσπάθειες που θα πρέπει να κάνουμε όσον αφορά την διαφημιστική προβολή και το μάρκετινγκ», είπε ο Guillemot.


Για να δούμε, θα βοηθήσουν οι ανακοινώσεις της Nintendo στην Ε3 να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στις πωλήσεις του Wii U;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • spiros_rom
    • Ασε ρε ubi παρατησες την κονσολα στα πρώτα βήματα της ακόμα περιμένουμε το DLC του zombiu εδω και ενα χρόνο.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Δηλαδή επένδυσαν λεφτά,το τελειώσανε και μας απειλούν ότι αν δεν αγοράσει ο κόσμος κονσόλες wii u δεν θα το κυκλοφορήσουν...ΤΕΡΜΑ ΒΛΑΚΕΣ!!! Έλεος ρε ubi είπαμε.

    • alex4444
    • Δεν εχω προβλημα με την UBi, τη δουλεια της κανει. Με τη δηλωση αυτη ηταν αφοπλιστικα ειλικρινης απεναντι στη Νιντεντο και τους καταναλωτες της.

      Το θεμα ειναι ομως πως η Νιντεντο πρεπει να προσφερει προοπτικες αυξησης των πωλησεων. Αν μαζι με τον τιτλο που συζητιεται εδω ειχαν και 4-5 καλα ΑΑΑ Multiplatform δεν υπηρχε περιπτωση να το σκεφτεται η ubisoft, το hype θα ηταν δεδομενο για την κονσολα, χωρις πολλα πολλα.

*