Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

VREAL: Νέα πλατφόρμα για streaming περιεχομένου VR

To VREAL αποτελεί μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα για streaming, όπως το Twitch, η οποία όμως αφορά περιεχόμενο VR. Βέβαια, λόγω της νέας τεχνολογίας, οι πιθανότητες θα είναι ακόμα περισσότερες. Σύμφωνα με την ομάδα που βρίσκεται στην ανάπτυξη της πλατφόρμας, για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο VR μέσω του VREAL, θα πρέπει να φορέσετε και εσείς το δικό σας headset και να βλέπετε ακριβώς ότι βλέπει ο εκάστοτε παίκτης. Επιπλέον, αν και θα ακολουθείτε τον παίκτη στις κινήσεις του, λόγω του νέου rendering που θα πραγματοποιείται και από τη πλευρά των θεατών, θα μπορείτε να μετακινείστε ελεύθερα στο παιχνίδι.



Οι παίκτες θα μπορούν τόσο να δουν τους θεατές, όσο και να τους ακούσουν, κάτι που ενδέχεται να φέρει ένα νέο επίπεδο αλληλεπίδρασης στη μετάδοση περιεχομένου. Οι παίκτες βέβαια θα μπορούν να απενεργοποιήσουν τις παραπάνω επιλογές αν δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Τέλος, για τους περισσότερους κοινούς θνητούς που μάλλον δεν θα έχουν κάποιο VR headset, θα υπάρχουν επιλογές τόσο για απλές οθόνες, αλλά και λύσεις τύπου Samsung Gear VR ή Cardboard. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κατευθυνθείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της πλατφόρμας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*