Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video και πρώτες πληροφορίες για το Phoenix Point του Julian Gollop

*
Πέρσι τέτοια εποχή ο Julian Gollop ανακοίνωνε την ύπαρξη του Phoenix Point, ενός νέου τίτλου που αντλεί έμπνευση από τη σειρά X-COM. Σήμερα μαθαίνουμε αρκετά πράγματα για τον τίτλο, ο οποίος βρίσκεται ένα χρόνο σε ανάπτυξη και πλέον ζητά την οικονομική ενίσχυση του κοινού μέσω του Fig. Η ομάδα ανάπτυξης αποτελείται από τους David Kaye (δημιουργό της Gaming Insiders), τον ίδιο τον Julian Gollop καθώς και developers από τις Ubisoft Sofia και Crytek Black Sea. Το Phoenix Point θεωρείται από όλους τους πνευματικός διάδοχος της σειράς X-COM, με μια νέα φυλή εξωγήινων (Pandoravirus) να αφανίζουν σχεδόν το ανθρώπινο είδος, με μια μικρή ομάδα από εμάς να οδηγεί την αντίσταση εναντίων τους. Ο τίτλος ζητά 500,000 δολάρια για να μπορέσει να συνεχίσει και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει ήδη φτάσει τις 294,890 δολάρια. Αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει σε PC στα τέλη του 2018. Βρείτε το πρώτο του video παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*