Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video από το Titanic: Honor and Glory

To project Titanic: Honor and Glory υφίσταται εδώ και καιρό και έχει ήδη υποστεί αρκετές αλλαγές. Έχοντας ξεκινήσει να «χτίζεται» πάνω στην CryEngine 3, διακόπηκε η ανάπτυξή του, αποφασίστηκε η μεταφορά στο «άρμα» της Unreal Engine 4 και όπως αποκάλυψε ο developer του, αναμένεται σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό video με in-game υλικό στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kakashi_hatake
    • Πρώτη φορά ακούω για το συγκεκριμένο "παιχνίδι". Ενώ στην αρχή πίστευα ότι είναι απλά ένα interactive theme park game σαν το Disneyland adventures (aka ανούσιο) μόλις μπήκα στο site τους και είδα ότι ζεις σε real time όλη τη διαδρομή του πλοίου από το σαλπάρισμα μέχρι το παγόβουνο, κόβοντας βόλτες στο Σάουθαμπτον, μέσα στο πλοίο αλλά και ζώντας τις τελευταίες στιγμές των επιβατών, μπορώ να πω ότι ανατρίχιασα. Ειδικά σε αυτό το σημείο:
      "Experience the sinking in real time between the collision and final plunge. Watch the launching of the lifeboats and the building panic as people realize the full scope of the situation. Help or follow passengers as they try to escape to safety, make your way through the ever-tilting Titanic as corridors flood and bulkheads buckle, and try to clear your name once and for all as you learn the true story of the night the world cannot seem to forget. Will you survive, or will it all be for nothing?"
      Προσθέστε και την συμβατότητα με oculus, τρελή εμπειρία.

    • Scott_Pilgrim
    • Να πω την αλήθεια μόλις είδα το νέο μπήκα απλά για δούλεμα, αλλά αν πετύχουν όλα αυτά που αναφέρει ο Kakashi Sensei τότε θα μιλάμε για ένα πολύ καλό ταξίδι. Και όντως το συγκεκριμένο θα ταιριάζει απόλυτα με το Oculus.

*