Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Voice actor του God of War δίνει τη φωνή του στον Black Panther για το Marvel’s Avengers

*
Voice actor που έδωσε τη φωνή του στον Kratos θα συμμετέχει και στο Marvel’s Avengers και συγκεκριμένα για τον Black Panther. Ο λόγος για τον Christopher Judge, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει ζωή στον γνωστό χαρακτήρα της Marvel για το επερχόμενο expansion The Black Panther: War for Wakanda που έχει ήδη ανακοινώσει η Square Enix για τον τίτλο της.



Ο ίδιος φάνηκε στην αρχή να μην ενδιαφέρεται για το ρόλο καθώς θεωρούσε πως κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει ξανά τον T’Challa μετά το θάνατο του Chadwick Boseman. Ωστόσο, μετά από σχετικές συζητήσεις με τους παραγωγούς πείστηκε. Το νέο expansion του τίτλου θα μας φέρει πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της A-Day και θα φέρει τον Black Panther να προσπαθεί να αμυνθεί στις επιθέσεις του Klaw για να κλέψει το Vibranium.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*