Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WSJ: Νέο Nintendo Switch μέσα στο πρώτο μισό του 2019

*
Η Nintendo αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα έκδοση του Nintendo Switch μέσα στο πρώτο μισό του 2019, δηλαδή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπως σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Wall Street Journal. Η πληροφορία, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, έρχεται από διασταυρωμένες πηγές που έχουν να κάνουν με τον τομέα της παραγωγής και όπως φαίνεται, η ανανεωμένη έκδοση του υβριδικού συστήματος θα έχει σίγουρα βελτιώσεις στον τομέα της οθόνης, όπου θα χρησιμοποιείται κάποιο LCD panel νεότερης τεχνολογίας από το τωρινό (με καλύτερη φωτεινότητα, μικρότερο πάχος και μικρότερη κατανάλωση ισχύος). Από πλευράς συμβατότητας, η νέα έκδοση θα είναι συμβατή με όλα τα περιφερειακά, τις υπηρεσίες και τα παιχνίδια του σήμερα και ο στόχος είναι να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι πωλήσεις. Όπως ήταν λογικό, η Nintendo αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*