Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Warframe: Μια πρώτη ματιά σε όσα θα δούμε μέσα στο 2021 (trailer)

Η Digital Extremes ανακοίνωσε μέσα από ένα σύντομο trailer το περιεχόμενο που θα απολαύσουν οι παίκτες του Warframe μέσα στο 2021.

Η community manager του παιχνιδιού, Megan Everett ξεκινά με την παρουσίαση του νέου Call of the Tempestarii που θα φέρει το faction των Corpus στις περιοχές του Railjack. Το Call of the Tempestarii θα κυκλοφορήσει σύντομα και μαζί του θα φέρει και το νέο ghost Warframe του παιχνιδιού, Sevagoth. Στην συλλογή των prime Warframes θα προστεθεί και η Octavia με το νέο prime access που θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Φεβρουαρίου. Η Octavia Prime θα έρθει μαζί με τα όπλα Tenora Prime και το Pandero Prime.

Αυτή την στιγμή στο Warframe διεξάγεται το εορταστικό Star Days για του Αγίου Βαλεντίνου μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου που προσφέρει μπόλικα όπλα και cosmetics για την συλλογή σας. Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει και το Lunar Renewal που θα περιλαμβάνει νέα skins ως rewards σε alerts και στο in-game shop.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*