Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wargaming: Λεπτομέρειες για τα Grand Finals 2017

*
Η Wargaming ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες των Grand Finals 2017 όπου πρωταγωνιστεί το World of Tanks. Η φετινή διοργάνωση θα χωριστεί σε 2 διαφορετικά events, με το πρώτο να λαμβάνει χώρα στις 23 και 24 Μαΐου. Το δεύτερο, όπου και θα βγάλει τον τελικό νικητή, θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Μαΐου στη Μόσχα, με τους διαγωνιζόμενους να εμφανίζονται στις παρακάτω ομάδες: Oops - The Tough Giraffes, DiNG, eClipse, Team Efficiency, Natus Vincere G2A, Kazna Kru, EL Gaming, YaTo Gaming, Not So Serious, TORNADO ENERGY, Brain Storm, Elevate. Όσοι μπορέσουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τους συμμετέχοντες, ενώ όσοι παρακολουθούν ζωντανή μετάδοση από το σπίτι τους, μπορούν να ψηφίσουν για το αποτέλεσμα κάθε αναμέτρησης ή έστω να δώσουν το "παρών" στα social media, διεκδικώντας δώρα. Η νικήτρια ομάδα θα φύγει με 300.000 δολάρια στην τσέπη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*