Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wayward Sky E3 2015 trailer

*
Μπορεί το Project Morpheus να μην είχε όσο “δυνατή” παρουσία περιμέναμε στην E3, όμως αυτό δεν εμποδίζει την Uber Entertainment να δείξει το πρώτο trailer του νέου της τίτλου για την “κάσκα” της Sony. Το Wayward Sky σας βάζει σε “αεροπλανικές” περιπέτειες με τον πρωταγωνιστή του τίτλου να προσγειώνεται σε ένα μεγάλο φρούριο προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του. Οι δημιουργοί ελπίζουν πως ο τίτλος θα είναι αρκετά “πολύπλοκος” για να κρατήσει το κοινό και ταυτόχρονα αρκετά απλός για να μην μπερδέψει όσους έρχονται μαζί του για πρώτη φορά σε επαφή με το Project Morpheus. Η camera του τίτλου, ανάλογα την περίσταση, θα γυρνά είτε σε πρώτο είτε σε τρίτο πρόσωπο. Δείτε το πρώτο του trailer παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*