Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wildcat: Νέο Xbox One Controller από τη Razer

Στο πλαίσιο του φετινού PAX Prime, ο CEO της Razer Min-Liang Tan αποκάλυψε ένα νέο Xbox One controller που ονομάζεται Razer Wildcat. Το controller αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μερικές από τις κορυφαίες ομάδες eSports στον κόσμο, όπως είναι οι Elevate, Synergy, CounterLogic και TeamLiquid. Το νέο περιφερειακό περιλαμβάνει πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών και σκανδάλες, ενώ έχει κατασκευαστεί με υλικά που το καθιστούν πιο ελαφρύ (μόλις 260 γραμμάρια) και πιο ανθεκτικό σε σχέση με το Xbox One controller της Microsoft. Επίσης, έρχεται με δύο επιπλέον πλήκτρα στο μπροστινό μέρος και δύο επιπλέον αποσπώμενες σκανδάλες (από αλουμίνιο) στην πίσω πλευρά. Δεν είναι τυχαίο που περιλαμβάνει αποσπώμενες σκανδάλες αντί για πλήκτρα (σε αντίθεση με το Elite controller της Microsoft), καθώς προσαρμόζονται ακριβώς κάτω από το μεσαίο δάκτυλο του χρήστη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παραμετροποίηση για οποιοδήποτε λειτουργία.



Τέλος, το controller περιλαμβάνει quick control panel (που επιτρέπει την παραμετροποίηση κάθε πλήκτρου) και αναλογικούς μοχλούς από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής αντοχής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σχετικές εικόνες με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Xbox One controller.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Κοίτα, αν σκεφτείς ότι τα πλήκτρα κάτω από το d-pad είναι για mute κλπ, καθώς και το γεγονός ότι το κεντρικό πλήκτρο δεν το χρησιμοποιείς In-game, το βρίσκω εξαιρετικά εύχρηστο. Και μου αρέσει πολύ το πως επέλεξαν να "στήσουν" το d-pad.

    • Viper71
    • Μηπως εχουν αρχισει να το μ@μ@νε λιγο με τα καινουρια χειριστήρια? από την μια αυτό από την άλλη το καινουριο της MS στα 160Ε, αρχιζω να αναπολω τις παλιες εποχές που με 2 κουμπακια εκανες ότι ηταν απαραιτητο και με 4 τα παντα!!!!

    • Viper71
    • @commenter δεν διαφωνω!! όμως θεωρω οτι αρχιζουν και το παραξηλωνουν πια με τοοοοσα κουμπια, διαβαζα για το χειριστηριο της MS και πραγματικα το μονο που δεν κανει είναι να φτιαχνει καφε, και να σου κλεινει ραντεβού με γκομενα!! απο την άλλη μονο για να το "προγραμματίσεις" θελεις πτυχιο πανεπιστημιου στη τελικη ρε γμτ χειριστηριο κονσολας είναι όχι του F-35!!

    • AnimaPura
    • Οι παραπάνω σκανδάλες είναι όντως too much όταν χρησιμεύουν στο να πατάς αυτές και όχι κάποια από τα face buttons?

      Αν δεν έχουμε ασχοληθεί με το competitive, όλα μας φαίνονται παράξενα.

      Θα συμφωνήσω για την υψηλή τιμή.

    • Viper71
    • @ΑnimaPura competitive και Ελλαδα θεωρω ότι είναι 2 εννοιες αντιθετες δυστυχως, competitive gamIng Και Ελλαδα εκει και εάν ξεφευγει το οριο, να ημασταν Αγγλια, Αμερική ή οποιαδήποτε άλλη χωρα στην οποια ο gamer αυτό που αγαπάει μπορει να το κανει και "δουλεια" θα συμφωνησω και θα επαυξάνω στην αγορα τέτοιων χειριστηρίων, όμως στην Ελλαδα να ανταγωνιστείς τι και ποιον? τον Αμερικανο με τις γμτ συνδεσεις? τον Φιλανδο? ακομα και τον Ισπανο ή τον Γερμανο? το πολύ πολύ να το χρησιμοποιησεις σε καμμια από τις λιγες εκδηλώσεις που γινονται σχετικα με το gaming και αυτό εάαααν στο επιτρεψουν, καθως θα θεωρηθεί "υπεροχή" εναντι των υπολοιπων και να κερδισεις στην καλυτερη καμμια κονσολα στην χειροτερη τιποτα....από την άλλη ποσες εκδηλώσεις για το ΟΝΕ γινονται σε αυτή την χωρα?

      (ΤΟ ΠΑΡΑΠΗΓΑ μακρια αλλα νομιζω ότι αυτή είναι η αληθεια σε ότι αφορα την Ελλαδα και το ΟΝΕ)

    • AnimaPura
    • Το συγκεκριμένο controller όπως και το Elite της MS στοχεύουν όχι μόνο στον επαγγελματία παίχτη αλλά και σε αυτόν που το βλέπει σοβαρά και είναι πολύ ανταγωνιστικός. Επομένως το να βρισκει κανεις υπερβολικές τις πολλες σκανδάλες μου φαίνεται παράξενο, αλλά το δέχομαι δεδομένης της πολυπλοκότητας των χειριστηρίων αυτών σε σύγκριση με τα stock.

      Παλαιότερα που όλα τα competitive παιχνίδια δεν είχαν dedicated, δεν είχε νόημα να επενδύσεις σε πιο σοβαρό εξοπλισμό. Από την στιγμή όμως που τα πράγματα είναι πολύ πιο ισορροπημένα, έχει νόημα να αγοράσεις (αν φυσικά είσαι σύμφωνος με την τιμή) ένα πιο ειδικό controller, το οποίο χρησιμοποείς μόνο με το καλώδιο του charge kit και όλα αυτά με τηλεόραση χαμηλού latency.

      Αλλά ναι, το σοβαρό, επαγγελματικό competitive δεν θα "συμβεί" ποτέ στην Ελλάδα, όχι όπως είναι τώρα τουλάχιστον.

*