Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Witch Tuning trailer για το Stella Glow

Μπορεί να αργεί ακόμα η κυκλοφορία του Stella Glow στην Ευρώπη μιας και έρχεται την άνοιξη του 2016, όμως η Atlus δεν διστάζει να κυκλοφορήσει νέο trailer για τον τίτλο. Οι 5 μάγισσες του Stella Glow είναι οι μόνες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμα song magic. Ο πρωταγωνιστής Alto μπορεί να επέμβει στον εσωτερικό τους κόσμο και να τις επηρεάσει θετικά, βοηθώντας τες να ξεπεράσουν άγχη, φοβίες και ότι άλλο τις ταλαιπωρεί. Με αυτόν τον τρόπο ο παίκτης μπορεί να επιλέξει με ποιες από αυτές θα έρθει πιο κοντά ώστε να υπάρξει το απαραίτητο δέσιμο. Αυτός ο μηχανισμός ονομάζεται Witch Turning στον κόσμο του Stella Glow και το παρακάτω trailer σας δίνει ένα δείγμα για το πως ακριβώς λειτουργεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*