Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WoW Patch 6.2: Έρχεται το Ναυτικό

Υπάρχουν patches και υπάρχουν και… patches. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το Patch 6.2 για το World of Warcraft που δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμο, η Blizzard όμως εξηγεί τι μας περιμένει. Μετά το patch, οι παίκτες με Level 3 Garrison θα μπορούν να χτίσουν Shipyards και, κατά συνέπεια, τα δικά τους πλοία, τα οποία μπορούν να αναλάβουν αποστολές. Συν τοις άλλοις τα πλοία αυτά είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο Tanaan Jungle zone, δίνοντας ένα ακόμη κίνητρο για ενασχόληση με τη ναυτιλία. Στο νέο zone περιμένει το Hellfire Citadel raid, με 23 νέα bosses.



Εκτός των παραπάνω, προστίθεται και το επίπεδο δυσκολίας Mythic για Draenor Dungeons και στόχος είναι να τα βρουν σκούρα ακόμη και οι πιο πεπειραμένοι. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αποφέρει και μεγαλύτερες ανταμοιβές βέβαια όπως και συνηθίζεται. Οπλιστείτε με μυθική υπομονή λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*