Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World Of Tanks: Δεκέμβριο η open beta σε PS4

Από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η open beta του World Of Tanks στο PS4. Θα μπορείτε να εμπλακείτε σε μάχες 15 vs 15 ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για customization στο άρμα σας. Το όποιο progress σημειώσετε θα μεταφερθεί κανονικά και στον τελικό τίτλο ενώ τα microtransactions θα δίνουν το παρών μόνο για cosmetic gear και όχι πράγματα ουσίας. Η τελική έκδοση του τίτλου στο PS4 θα περιλαμβάνει 2 exclusive maps με το ένα να χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα για τη σειρά. Περισσότερα θα βρείτε στο παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • Πολυ δυνατη προσθηκη στο line up του PS4 , παιχνιδι με φανατικους θαυμαστες (ειμαι ενας απο αυτους) , πολυ περισσοτερους απο το αντιπαλον δεος το War Thunder που νομιζω υπαρχει ηδη στο PS3... Ξερω ατομα που αγορασαν ΧΒΟΧ ΟΝΕ απο-κλει-στι-κα λογω World Of Tanks και ξερω και πλεηστεησονα που τα εσκασε με βαρια καρδια καιαγορασε και χβοχ μονο και μονο για το World of tanks , τωρα ειμαι σιγουρος θα τραβαει τα μαλλια του. Και απο οτι ανακοινωσε η εταιρια , οι λογαριασμοι του χβοχ δε μπορουν να μεταφερθουν στο PS4 oποτε δε μπορει να το πουλησει κιολας το χβοχ , αντε απο την αρχη παλι να φτιαχνει account και να ξεκινα απο το μηδεν.

*