Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World War Toons: Ξεκαρδιστικό FPS από τα σπλάχνα της σειράς CoD

Δεν άντεξαν πολύ το ρεαλισμό του πολέμου στη σειρά Call Of Duty κάποιοι από τους developers των συγκεκριμένων τίτλων και αποφάσισαν να μας δείξουν τη δική τους εκδοχή ενός διασκεδαστικού πολέμου. Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Reload Studios και ο πρώτος τους τίτλος είναι το World War Toons με τους ίδιους τους δημιουργούς του να το χαρακτηρίζουν ως “laugh-out-loud first-person shooter and tank combat game.” Ο τίτλος αναπτύσσεται αρχικά για συσκευές εικονικής πραγματικότητας αν και θα το δούμε και σε συμβατικά μηχανήματα, με τις πλατφόρμες κυκλοφορίας να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Ο τίτλος προσφέρει 3 διαφορετικά classes (Officer, Soldier, Heavy) με το κάθε class να δίνει δικά του στοιχεία στο tank που πάντα σας συνοδεύει. Βρείτε παρακάτω το πρώτο trailer του World War Toons για να καταλάβετε και σεις πόσο “LOL” είναι.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*