Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World of Tanks Generals closed beta keys giveaway

Το Enternity συνεχίζει τους διαγωνισμούς και τα giveaways, προσφέροντας αυτή τη φορά σε 150 τυχερούς αναγνώστες του τη δυνατότητα να κερδίσουν πρόσβαση στην closed beta του World of Tanks Generals. Ο λόγος για το νέο free-to-win online collectable card game, στο οποίο θα κληθείτε να χειριστείτε διαφορετικά έθνη και το οπλοστάσιο του στρατού τους, έτσι ώστε να καταστρέψετε τους αντιπάλους. Με μία σειρά από απλές εντολές, θα μπορείτε να απλώσετε τις δυνάμεις σας στο στρατόπεδο και θα κληθείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη στρατηγική για να αναδειχτείτε νικητές. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το game στην επίσημη ιστοσελίδα του, αλλά και να δείτε ένα σχετικό video για το νέο card game της Wargaming.net μέσα από τον παρακάτω player.



Για να κερδίσετε κωδικό για την closed beta, δεν έχετε παρά να στείλετε PM στον διευθυντή σύνταξης του site με topic “World of Tanks Closed Beta” και εντός λίγων ωρών θα λάβετε με νέο μήνυμα τον κωδικό σας. Αφού πάρετε τον κωδικό, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες.

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Wargaming.net και κάντε εγγραφή. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε απλά μέσα από τη διεύθυνση https://eu.wargaming.net/registration/en/.
Βήμα 2: Μπείτε στο επίσημο site του World of Tanks Generals στη διεύθυνση http://wotgenerals.eu/intro/.
Βήμα 3: Πατήστε πάνω στο πλήκτρο “Play Beta” στο κάτω μέρος της σελίδας και εισάγετε τον κωδικό που θα λάβετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*