Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World of Thedas: Νέες ιστορίες από τον κόσμο του Dragon Age

H αλήθεια είναι πως αν και η σειρά μετράει μέχρι σήμερα τρία core games, ο Thedas, ο κόσμος του Dragon Age δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί πλήρως και η BioWare κρύβει ακόμα πολλές λεπτομέρειες που θα πρέπει κάποια στιγμή να αποκαλυφθούν. Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν, κυκλοφορεί ήδη ο δεύτερος τόμος του World of Thedas, ένα βιβλίο γεμάτο πληροφορίες για τον κόσμο που διαδραματίζεται η αγαπημένη σειρά, με την BioWare να αποδεικνύει ότι δίνει μεγάλη σημασία στο συγγραφικό κομμάτι για τα παιχνίδια της.



Προκειμένου τώρα να εορταστεί η κυκλοφορία του δεύτερου τόμου, η developer θα δημοσιεύσει μέσω του BioWare Blog, δύο μικρές ιστορίες που δεν περιλαμβάνονται σε κανένα βιβλίο. Συγγραφέας αυτών είναι η Joanna Berry, δημιουργός των Samson και Calpernia. Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για τους δύο ακόλουθους του Corypheus που δεν είναι άλλος από τον Big Baddy στο Inquisition. Η πρώτη ιστορία έχει τίτλο Paper & Steel και είναι ήδη διαθέσιμη προς ανάγνωση μέσω του BioWare Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*