Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Game Pass: Οι νέες προσθήκες για το Νοέμβριο

*
Η Microsoft θέλοντας να εμπλουτίσει περισσότερο την υπηρεσία Xbox Game Pass ανακοίνωσε τους 7 νέους τίτλους που θα προστεθούν το Νοέμβριο. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα δουν στη λίστα με τα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια να προστίθενται τα Halo Wars: Definitive Edition, Mega Man 9, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (διαθέσιμο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018), Oddworld: New ‘n’ Tasty, Resident Evil HD, Sky Force Anniversary και World of Van Helsing: Deathtrap. Τα επτά νέα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από την 1η Νοεμβρίου, ενώ δεν ανακοινώθηκε η αφαίρεση κάποιου παλαιότερου τίτλου από το πρόγραμμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Αντικειμενικά με τα παιχνίδια που προσφέρει πλέων η υπηρεσία Game pass αξίζει τα λεφτά της! καθώς με 10 ευρώ μπορείς να παίξεις στο χαλαρό 3-4 ΑΑΑ παιχνίδια! καθιστώντας την πολύ καλή όσο αφορά το vfm!

    • diver_gr
    • * καταραμένη ανυπαρξία κουμπιού edit!

      Πιστεύω προσωπικά πως και το gaming σιγά σιγά θα ακολουθήσει το επιτυχημένο μοντέλο όπως netflix, Hbo, Amazone κλπ συνδρομητικά κανάλια on demand.

      Μπορεί όχι άμεσα αλλά μέσα στην επόμενη 5ετία θα κατέχει μεγάλο μέρος της αγοράς.

*