Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Live: Πολλά προβλήματα τις τρεις τελευταίες μέρες

Το τελευταίο διάστημα οι χρήστες του Xbox Live αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα σύνδεσης και άλλα ζητήματα, πράγμα αρκετά ασυνήθιστο για την υπηρεσία της Microsoft. Αναλυτικότερα, τα προβλήματα ξεκίνησαν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, με τους χρήστες να μην μπορούν να συνδεθούν στο Xbox One, Xbox 360, ακόμα στο Windows 10 app. Τα όποια ζητήματα είχαν επιλυθεί μισή ώρα αργότερα. Το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα, Τετάρτη 17 του μήνα, ωστόσο επηρεάστηκε μόνο το Xbox One.

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και την Πέμπτη, όπου -τουλάχιστον για μία ώρα- οι χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν στην υπηρεσία από το Xbox One. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα ζητήματα δεν έχουν επηρεάσει άμεσα το online gaming, ήταν, όμως, μια δυσάρεστη εμπειρία για τους χρήστες. Το περίεργο δε είναι το γεγονός ότι επί τρεις μέρες υπήρχαν τα ίδια προβλήματα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*