Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One: Ξεκίνησε η διάθεση του Update Απριλίου

Το προγραμματισμένο update του Xbox One για το μήνα Απρίλιο άρχισε να προσφέρεται εδώ και μερικές ώρες στους χρήστες της κονσόλας της Microsoft. Με τη νέα ενημέρωση του συστήματος, μεταξύ άλλων, πραγματοποιούνται σημαντικές βελτιώσεις στο Party Chat, προστίθενται links για τα game hubs και στο activity feed του προφίλ, ενώ πλέον στα achievements θα αναγράφεται και το "κατόρθωμα" που οδήγησε στην απονομή τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ειδικό βίντεο καθώς και τις πλήρεις λεπτομέρειες των επιμέρους αλλαγών:



- Party Chat: Προστίθεται οδηγός επίλυσης προβλημάτων στο Xbox One. Μέσω της εφαμοργής είναι δυνατή η ενεργοποίηση του μικροφώνου, η προβολή των ρυθμίσεων ιδιωτικότητας αλλά και δικτυακά ζητήματα που ενδεχομένως εμποδίζουν την επικοινωνία με συγκεκριμένα μέλη του party.

- Game hub links: Η ανακάλυψη περιεχομένου από activity feeds στο game hub. Εμφανίζονται feed items όποτε φίλοι ακολουθούν το παιχνίδι, ενώ είναι δυνατή η επιστροφή στο hub από σχετικά feed posts, ακόμη και από feed items για achievements του παιχνιδιού, σχετικά clips και screenshots. Προστέθηκε και link από τη σελίδα του παιχνιδιού προς το αντίστοιχο game hub.

- Ειδοποιήσεις Achievement: Οι ειδοποιήσεις για achievement περιλαμβάνουν πλέον περιγραφή για να ξέρει ο παίκτης ποια ενέργεια οδήγησε στο achievement χωρίς να χρειαστεί να μπει πρώτα στο Achievement app. Αυξήθηκε επίσης ο χρόνος που μένει ορατή η ειδοποίηση, ενώ βελτιώθηκε η φόρητση της εφαρμογής μέσω κάποιας ειδοποίησης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*