Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One background music και μέσω USB drive

Με την έλευση του summer update για το Xbox One, πολλά νέα χαρακτηριστικά έκαναν την εμφάνισή τους στην κονσόλα. Έτσι, οι κάτοχοι του συστήματος μπορούν πλέον να κάνουν stream tunes από υπηρεσίες που υποστηρίζονται σε κάθε χώρα και να απολαμβάνουν μουσική που παίζει στο παρασκήνιο του Xbox dashboard. Πλέον, η δυνατότητα αυτή έρχεται και για τα κομμάτια που έχει ήδη ο χρήστης στην κατοχή του και μάλιστα είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους από ένα απλό USB stick ή σκληρό δίσκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε μια νέα εφαρμογή (όταν θα γίνει διαθέσιμη) που θα βρείτε στο Xbox Live Marketplace. Περισσότερες πληροφορίες για το πως και που, έδωσε ο υπεύθυνος του program management των Windows και του Xbox, Mike Ybarra, μέσω Twitter.



Η εφαρμογή Simple Background Music λειτουργεί αντίστοιχα με τον USB Music Player του PS4, όπου τυπικά ο χρήστης πρέπει να δημιουργήσει ένα φάκελο με συγκεκριμένη ονομασία στο root directory του USB drive και να τοποθετήσει όλα τα μουσικά του αρχεία εκεί, έτσι ώστε το πρόγραμμα να μπορεί να τα διαβάσει. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από την TroubleAcres Apps και αποτελεί το πρώτο από τα παραδείγματα των third party Universal Windows Platform (UWP) apps που θα έρθουν στο Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • καλημερα καλημερα.....επειδη ελλαδα ζουμε και εχουμε ελληνικους λογαριασμους θα ηθελα να με βοηθησετε. καταρχην δεν εχουμε ουτε μουσικη ουτε κορτανα ολα τα νεα ειναι ακυρα και ολο το νεο update.μηπως ξερετε ποτε και αν θα γινει διαθεσιμη αυτη η εφαρμογη simple background ????εχω επικοινωνησει και με τον δημιουργο αλλα δεν εβγαλα ακρη. μηπως δεν θα ερθει καν ελλαδα??? εχετε καποιες πληροφοριες για τα ελληνικα δεδομενα???? παρακαλω να βοηθησει ειτε καποιος απο το σαιτ ειτε καποιος αναγνωστης....

*