Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Wireless: Από απλό χαρακτηριστικό μεταμορφώνεται σε πρότυπο

Από την εποχή του Xbox 360 η Microsoft χρησιμοποιεί τη δική της ασύρματη τεχνολογία για την επικοινωνία χειριστηρίου και κονσόλας, μεταξύ άλλων. Την οποία τεχνολογία κρατά κυρίως για το Xbox. Τα χειριστήριά της λειτουργούν ασύρματα και με υπολογιστές, αρκεί βέβαια να προστεθεί ειδικός πομποδέκτης. Η εταιρεία αποφάσισε να πάει λίγο παραπέρα τα πράγματα λοιπόν και ανακοίνωσε το Xbox Wireless ως πρότυπο που μπορούν να χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές PC, φορητών και μη. Με τη νέα κατάσταση, όπως δείχνει το IdeaCentre Y710 Cube της Lenovo, κατασκευαστές υπολογιστών μπορούν να προσφέρουν εξ αρχής υποστήριξη για Xbox Wireless, πράγμα που σημαίνει πως οτιδήποτε επικοινωνεί ασύρματα με Xbox, μπορεί να κάνει το ίδιο και με το συγκεκριμένο PC. Επιπλέον κατασκευαστές περιφερειακών θα μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία αυτή για να ετοιμάσουν συμβατά προϊόντα. Astro, HyperX, Lenovo, Mad Catz, PDP, Platronics, Razer, SteelSeries και Turtle Beach έχουν ήδη σχέδια.
Δεδομένου ότι και τα νέα χειριστήρια που συνοδεύουν κάθε Xbox One S υποστηρίζουν και Bluetooth, το λογικό είναι να μπορούν κατασκευαστές να ενσωματώνουν υποστήριξη και για Bluetooth και για Xbox Wireless στην ίδια συσκευή, χωρίς δηλαδή να αποκλείουν, με τη μια ή την άλλη επιλογή, το έναν ή τον άλλο χρήστη. Οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή φέρει σήμανση Xbox Wireless θα είναι σίγουρο ότι λειτουργεί όπως πρέπει με τις ανάλογες συσκευές. Η Microsoft μάλιστα έχει σχέδια για υποστήριξη και σε επίπεδο μητρικής, ώστε να μπορείς κάποιος να φτιάξει το σύστημά του όπως θέλει και να έχει εξ αρχής υποστήριξη Xbox Wireless, αντί να βασίζεται και πάλι σε ξεχωριστό πομποδέκτη. Και κάπως έτσι το Xbox brand εξακολουθεί να μεταμορφώνεται, όλο και πιο ξεκάθαρα, σε συνώνυμο του “Microsoft Gaming”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*